Меню на четвер, 23.09.2021 Сніданок: каша рисова молочна, булочка з вершковим маслом, чай з лимоном, фрукти свіжі. Обід: суп картопляний підбиваний, овочеве рагу, риба смажена, салат асорті з свіжих овочів, хліб пшеничний, компот з фруктів. Полуденок: печиво, кефір. Вечеря: печінка тушкована в сметанному соусі, картопля відварена з маслом, напій фруктовий, хліб пшеничний.

Моніторинг якості освіти

Моніторинг якості освіти - Головна

Моніторинг якості освіти - Головна

Моніторинг якості освіти - Головна

 

У період з 04.01.2021 р. по 15.01.2021 р. в закладі дошкільної освіти всі педагоги, залучені до освітнього процесу, проводили моніторинг рівня досягнень та засвоєння програмових вимог за перше півріччя 2020/2021 навчального року. Оцінювання досягнень дітей здійснювалось за критеріями освітніх ліній Базового компонента дошкільної освіти: «Особистість дитини», «Дитина в соціумі», «Дитина в природньому довкіллі», «Дитина у світі культури», «Гра дитини», «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», «Мовлення дитини».

З метою своєчасного виявлення та усунення недоліків в освітньому процесі моніторинг рівня досягнень здійснюється тричі на рік (вересень, січень, травень).

Для здійснення моніторингу педагоги проводили: спостереження за дітьми, міні-заняття, дидактичні ігри та вправи, розвивальні ігри, бесіди, доручення, як один із видів природного експерименту, вивчали результати художньо-продуктивної діяльності дошкільнят (малювання, аплікації, конструювання, художньої праці, мовленнєвої творчості).

Результати моніторингу якості освіти станом на 15 січня 2021 року

Моніторинг якості освіти - ГоловнаМоніторинг якості освіти - ГоловнаМоніторинг якості освіти - ГоловнаМоніторинг якості освіти - ГоловнаМоніторинг якості освіти - ГоловнаМоніторинг якості освіти - ГоловнаМоніторинг якості освіти - Головна