Меню на четвер, 23.09.2021 Сніданок: каша рисова молочна, булочка з вершковим маслом, чай з лимоном, фрукти свіжі. Обід: суп картопляний підбиваний, овочеве рагу, риба смажена, салат асорті з свіжих овочів, хліб пшеничний, компот з фруктів. Полуденок: печиво, кефір. Вечеря: печінка тушкована в сметанному соусі, картопля відварена з маслом, напій фруктовий, хліб пшеничний.

Освітні програми

Освітньо-виховний процес у закладі дошкільної освіти здійснюється відповідно до вимог  Базового компоненту дошкільної освіти (нова редакція)програмою розвитку 
дитини дошкільного віку  “Українське дошкілля” (Білан О. І, Возна Л. М., Максименко О. Л.), 2017 р.)

   Парціальні програми:

1. «Україна – моя Батьківщина», програма національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку (авт. – Кичата І. І., Каплуновська О. М., Палець Ю.М.; за наукового редагування Рейпольської О. Д.).
2.  «Грайлик», програма з організації театралізованої діяльності в дошкільному навчальному закладі (автор Березіна О.М, Гніровська О.З., Линник Т.А.).
3. «Веселкова музикотерапія: оздоровчо-освітня робота з дітьми старшого дошкільного віку» (автор Малашевська І. А., Демидова С. К.).
4. «Скарбниця моралі», програма з морального виховання дітей дошкільного віку (автор Л.В.Лохвицька).
5. «Про себе треба знати, про себе треба дбати», програма з основ здоров’я та безпеки життєдіяльності дітей віком від 3 до 6 років (автор Лохвицька Л.В.).
6. «Дитина в світі дорожного руху» /ред. 2016 р.,  програма з формування основ безпечної поведінки дітей дошкільного віку під час дорожнього руху (автор О.Тимовський, І.Репік).