[bvi]

Тобі, матусю, присвячується!

Мама –найдобріша, наймиліша, найрідніша людина в світі. Від мами ми отримуємо життя і все, що за цим слідує, – силу, любов, упевненість в собі. Мама вчить нас життю, вкладає в наші уста та серце добре слово. Немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові вищої і жертовнішої за материнську, такої довічної, непідкупної, істинної.
Впродовж усього життя мама оберігає нас, дає сил і натхнення, які допомагають нам долати життєві труднощі, вистояти у найскрутніші часи, досягати успіху та здобувати нові перемоги. Саме образ Матері, її сердечне тепло та ласка для кожної людини назавжди залишаються найдорожчими святинями, що втілюють моральні чесноти, самовідданість, уособлюють незрадливість і самопожертву. Материнські щирі щоденні молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на східних кордонах України та зберігати віру у мирне майбутнє.
Саме в травні ми відзначаємо особливе свято – День Матері! Цьогоріч, ця дата випала на 12 травня.
Милі матусі! У цей святковий день, від щирого серця, прийміть слова вдячності, любові та пошани! Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру та добра. Нехай тепло домашнього вогнища, створене вашими лагідними серцями, зігріває вашу родину, а те добро і моральні цінності та чесноти, які ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання нашої вільної, нескореної, незалежної України!
Звичайно ж, вихованці нашого ЗДО старанно готувалися до цього дня. Запросили своїх мам у гості в садочок, щоб ніжно привітати їх віршиками, пісеньками, таночками та листівочками, виготовленими власноруч.