Меню на четвер, 23.09.2021 Сніданок: каша рисова молочна, булочка з вершковим маслом, чай з лимоном, фрукти свіжі. Обід: суп картопляний підбиваний, овочеве рагу, риба смажена, салат асорті з свіжих овочів, хліб пшеничний, компот з фруктів. Полуденок: печиво, кефір. Вечеря: печінка тушкована в сметанному соусі, картопля відварена з маслом, напій фруктовий, хліб пшеничний.

День вишиванки

Щороку в Україні у третій четвер травня відзначають День вишиванки. 20 травня Дню вишиванки виповнюється 15 років. Вишита українська сорочка з давніх-давен вважається символом здоров’я, краси, щасливої долі та святковості.  У цей день працівники та діти нашого закладу одягнули свої найкращі вишиванки, щоб долучитися до цього яскравого свята. Бажаємо всім, щоб життя ваше було вишите кольорами щастя, радості, добра, миру.