Меню на середу, 29.12.2021 Сніданок: каша молочна манна з какао присипкою, хліб з вершковим маслом, кавовий напій на молоці, фрукти свіжі (яблуко). Обід: борщ український, гуляш сегединський, кнедлі парові, компот, хліб пшеничний. Полуденок: пряник, йогурт. Вечеря: січеники рибні, картопляне пюре з маслом, салат з свіжої капусти, хліб, чай з лимоном.

День вишиванки

Щороку в Україні у третій четвер травня відзначають День вишиванки. 20 травня Дню вишиванки виповнюється 15 років. Вишита українська сорочка з давніх-давен вважається символом здоров’я, краси, щасливої долі та святковості.  У цей день працівники та діти нашого закладу одягнули свої найкращі вишиванки, щоб долучитися до цього яскравого свята. Бажаємо всім, щоб життя ваше було вишите кольорами щастя, радості, добра, миру.