Меню на вівторок 22 листопада Сніданок: сирники; соус фруктовий; молоко. Обід: борщ український; плов з булгура та м’яса; огірок солоний; хліб цільнозерновий білий; сік яблучно-виноградний. Вечеря: каша пшенична розсипчаста; тюфтелька куряча (з овочами); салат з буряка; хліб цільнозерновий білий; чай з лимоном; апельсин..

День вишиванки

Щороку в Україні у третій четвер травня відзначають День вишиванки. 20 травня Дню вишиванки виповнюється 15 років. Вишита українська сорочка з давніх-давен вважається символом здоров’я, краси, щасливої долі та святковості.  У цей день працівники та діти нашого закладу одягнули свої найкращі вишиванки, щоб долучитися до цього яскравого свята. Бажаємо всім, щоб життя ваше було вишите кольорами щастя, радості, добра, миру.