[bvi]

24 вересня – Всеукраїнський день дошкілля.

Сьогодні, у четверту неділю вересня, в Україні відзначається Всеукраїнський день дошкілля – професійне свято усіх працівників закладів дошкільної освіти. Незважаючи на складні умови сьогодення, працівники дошкільних закладів продовжують сумлінно виконувати свою роботу.

Тож сьогодні  я, як керівник ЗДО,  дуже рада привітати всіх своїх колег- співробітників нашого дитячого садка. Ви всі:  вихователі та помічники вихователів,  кухарі,  музичні працівники і всі інші – стараєтеся на благо наших діток. Ваша праця благородна.  Ви вносите неоціненний вклад у виховання підростаючого покоління, даєте їм можливість вирости чемними, розумними людьми.  Ваша робота нам всім так необхідна. Люди різних професій щоранку довіряють Вам виховання своїх дітей. Ви сповна справляєтеся зі своєю місією, даруючи дітям не тільки знання і уміння, але і турботу, душевну теплоту. Вихованці нашого дитячого садочка відчувають Ваше добре ставлення до себе. І  повірте, з теплотою в серці, будуть згадувати час, проведений поруч з Вами, через багато років.

Спасибі Вам усім, за Вашу самовіддану працю, за Вашу любов до дітей, за терпіння, за прагнення до роботи. Ціную кожного з Вас! Бажаю Вам всього найкращого: міцного здоров’я, щастя, успіху, сімейного благополуччя та гідної оплати праці! 24 вересня - Всеукраїнський день дошкілля. - ЗДО №28 24 вересня - Всеукраїнський день дошкілля. - ЗДО №28