[bvi]

24 серпня – День Незалежності України

Традиційно, щороку після дня Державного прапора, Україна відзначає День Незалежності.

Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми.

Україна – це історія народу, який протягом багатьох віків боровся за свою свободу і незалежність. Здобувши незалежність, Україна з року і в рік гордо називається  «самостійною», «суверенною», «демократичною» державою.

24 серпня 2023 року кожен українець із радістю відзначив  32-гу річницю відновлення державності країни. Так сталося, що Україна й надалі бореться за свою свободу. На сьогоднішній день сотні тисяч українців захищають свою державу та її суверенітет на фронті, щоб ми знову могли святкувати цю дату. Честь Вам і низький уклін!

А вихованці всіх груп нашого садочку в цей день теж взяли участь у ряді заходів, спрямованих на зміцнення патріотичного виховання та святкування Дня Незалежності.

Музичним керівником було організовано змагання-спартакіаду «Яка ти козачка, який ти козак?» Було проведено інтелектуальну вікторину, а також творчі заняття – малювання патріотичних малюнків.

Завершилося святкування виконанням патріотичних пісень та державного гімну.

З Днем Незалежності, Україно!  Хай кожен твій герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе!

24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28 24 серпня - День Незалежності України - ЗДО №28